O nama

BED-PROM | Tko smo mi? Što radimo?

Uz dugogodišnje iskustvo kao jamstvo kvalitete i profesionalnosti nudimo usluge vođenja poslovnih knjiga. U skladu s važećim zakonskim propisima nudimo kompletnu uslugu za poduzetnike, obrte, slobodna zanimanja i građane. Sastavni dio naših usluga podrazumijeva i kontinuirano savjetovanje o aktualnostima iz poslovnog svijeta. Ako odaberete nas kao poslovnog partnera, u potpunosti ćete se moći posvetiti svome poslu, a mi ćemo brinuti o svim potrebnim kontaktima s nadležnim institucijama poput Porezne uprave, FINA-e, Regos-a, banaka i slično.

Knjigovodstveni servis BED-PROM d.o.o. osnovan je 1991. godine te svojim klijentima već niz godina nudi visokokvalitetne usluge vođenja poslovnih knjiga. Knjigovodstvene i računovodstvene usluge namijenjene su poduzećima, obrtima i slobodnim zanimanjima te građanima i u skladu su s važećim zakonskim propisima RH te načelima i pravilima struke.

U našem poslovanju vrlo smo fleksibilni te se ponuđene usluge prilagođavaju individualnim potrebama svakog klijenta.

Podaci o poslovnom subjektu

BED-PROM d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu, proizvodnju i zastupanje
Adresa: Naselje Stanići 15b, 49 221 Bedekovčina
MBS: 080203654
OIB: 19736820783

Povoljna usluga / Ugovorite sastanak

Cijena usluga dogovara se nakon informativnog sastanka te ovisi o vrsti djelatnosti, količini dokumenata, broju zaposlenih i ostalih usluga po Vašim zahtjevima i potrebama.

Pošaljite upit »

Knjigovodstvene i računovodstvene usluge